Hany liter az a üzemanyagszint, amikor már nem mernétek menni az autóval?
Figyelt kérdés
Kb 12 liter lehet a kocsiban, de mennem kellene vele, viszont valoszinuleg holnap jon a fizetesem es addig mar nem nagyon tudok tankolni bele(nem minden honap ilyen csak most sok volt a kiadas) kb 100km kene mennem osszessn es kb 6 liter szazon a fogyasztasa, tehat a matek kijon, csak nem tudom, hogy az auto kepes e teljesen az osszes uzemanyagot elhasznalni? Golf 4 1.9tdi2022. júl. 7. 10:04
11/21 anonim válasza:
Komolyan 0 forintod van? Én belenyomnék 5 litert aztán hadd menjen. Biztos van egy kis tartalék pénz.
12/21 A kérdező kommentje:
Van penzem valamennyi, de most hogy nez az ki, hogy 1500 forinter odamegyek tankni :D
2022. júl. 7. 11:31
13/21 anonim válasza:
Jobban mintha kifogyna vagy tönkretenne valamit :)
14/21 anonim válasza:
Mikor 200km marad a megtehető távolság, akkor szoktam tankolni, literben ez körülbelül 14-16 litert jelent ami a tankban marad olyankor, a teljes tank 80 literes, szóval gyenge negyedéig engedem le.
15/21 anonim válasza:
#12 Semmi gond nincs azzal. Ebben az országban amúgy is hagyomány az "ezeröté tele báttya"
16/21 anonim válasza:
Például ha több üzemanyag van benne, mint amennyi belefér a tankba, akkor inkább nem megyek vele sehova.
17/21 anonim válasza:
Az se baj ha csak 1 litert tankolsz :) Az sem probléma, ha valaki csak 1 darab zsemlét vesz a Tesco-ba :) Nincs minimálisan vásárolható mennyiség.
18/21 anonim válasza:
Én azért tennék bele egy keveset a biztonság kedvéért. Még örülnek is ha nem tankolsz sokat.
19/21 anonim válasza:
Ehhez ismerni kell az autót...
Volt amikor 67 liter ment bele a tankba ami 70-es szóval kb 3-4 liter lehetett még benne. De ez állótank, az utolsó cseppig ki tudja szívni a szivattyú ha vízszintesen áll az autó.
20/21 A kérdező kommentje:
Nem fogjatok elhhini, de mivel esett az eso felkaptam az egyik puloverem es talaltam benne egy 5 ezrest :D ugyhogy meglett tankolva a kocsi.
2022. júl. 7. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!