Melyek most a legjobb prémium, de nem luxus hybrid sedánok, vagy legalábbis NEM SUV autók?
Figyelt kérdés
Teljesen új autókra gondolok. Az ár az lényegtelen, de azért meghúznék egy 30 milliós felsőhatárt.2022. júl. 6. 14:49
1/7 Beviz Elek válasza:
Lexus ES300h szerintem elég jól illik a profilba.
2/7 anonim válasza:
Jajah lexus. Szép, elegáns és főleg nem tucat autó
3/7 anonim válasza:
30 milliós felső határral Lexus, szakadok
Itt szét tudsz nézni, szerintem elég frankó kis online bemutatóterem
4/7 A kérdező kommentje:
“30 milliós felső határral Lexus, szakadok”
Miért most kevesled vagy sokkaklod? Vannak ennyiért.
2022. júl. 6. 16:39
5/7 anonim válasza:
Én csak arra gondoltam hogyha az embernek már van ilyen mozgástere akkor ne egy teljesen hétköznapi Lexus terén gondolkodjon
6/7 Beviz Elek válasza:
Ne haragudj hogy nem olyan az ízlésem mint neked. Nagyon szeretem a Lexusokat és ha drágán szeretnék új autót venni, akkor Lexust vennék. De hogy boldog legyél, van 1 típus a németek közül ami nagyon tetszik és az is megfelel a kritériumoknak, az a BMW 330e.
7/7 anonim válasza:
Ezt most mondom, hogy nem fog venni Mercedest! Már nincsenek olyan jó autóik mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!