Mit tegyek ha a legjobb barátom (legalábbis eddig az volt) jóban lett valaki mással és most már csak akkor szól hozzám ha ő nincs ott?
Hát igen,erre sajnos én is rájöttem...
Csak mit tegyek? Próbáljak beszélni vele erről(bár nem hiszem hogy sok értelme lenne...)vagy hanyagoljam őt,ahogy ő is teszi velem?
Hiába volt neked a legjobb barátod, neki nem jelentetted ugyanezt, ezért ne alázd magad!
Vagy legyetek hárman barátok, de várd meg míg hívnak.
Köszönöm a válaszokat.:)
Hát hívnak magukkal szinte mindig,nem erőltetem rájuk magam,volt hogy mondtam hogy nem akarok menni,de erősködtek hogy menjek,csak ott meg levegőnek néznek szinte...
Szerintem próbálj meg a közös programokon nem féltékenykedni, oldódj fel, ne görcsölj és ne legyél savanyú uborka, akkor élvezetes lesz számukra a társaságod és nem néznek keresztül rajtad.
Bár én nem is hiszem, hogy ez így történik, - hiszen hívtak, pedig nem lenne kötelező - csak sértettségedben így látod a dolgokat.
Próbáld meg az új barátot is elfogadni, hidd el te jársz jobban, mert manapság nem egyszerű barátokat találni, elég, ha csak itt a Gyk-n olvasgatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!