BMW Z4 G29 2.0i mennyire jó választás második autónak?
Természetesen el fogunk menni márkaszalonba kipróbálni, de erősen gyanítom, hogy az értékesítő nem fogja kiemelni az autó hibáit. Ha esetleg egy rossz konstrukciós motor van benne kétlem, hogy azzal kezdené, hogy nézzünk mást mivel az ő érdeke az értékesítés. Illetve nem márkaszalonból szeretnénk venni az autót. Az autók felsorolása pedig csak arra lett volna példa, hogy nem szeretnénk úgy járni mint a Phaetonnal. Illetve nem értem mi azzal a probléma, hogy egy ilyen oldalon érdeklődik az ember hátha van valaki aki jobban ismeri a márkát és tud tájékoztatást adni.
Illetve ha #4-es picit utána nézel ezek koránt sem olyan drága autók. A Z4-ből már 15 millió környékény találni szép darabokat, és a vételárnak egy jó részét az audi ára fogja adni. Nem 60-80 millió forintos autókról kérdezek. Persze tudom, hogy vannak akiknek az anyagi helyzete egyáltalán nem engedi meg, hogy autót vegyenek, de ezért nekem miért kellene máshol érdeklődnöm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!