Olcsó kis autót keresek. Fiat SEICENTO milyen választás lenne?
Figyelt kérdés
Nem akarok több milliókért autót, városban, munkábajárásra tök feleslegesnek érezném. 300-350 környékén nézelődöm, ennyiért elég pofás SEICENTO-kat láttam. Mennyire megbízhatóak. Motorikus alkatrészek se drágák hozzá, ahogy láttam.2022. jún. 7. 22:41
1/5 anonim válasza:
Véleményem szerint egy Suzuki Alto-val jobban járnál.
2/5 anonim válasza:
Én inkább a Puntot javaslom. Nekem volt sokáig, gyakorlatilag nyúztam azt az autót és bírta kegyetlen módon. Nagyon nem foglalkoztam vele mert én csak munkás autónak használtam főleg ha nem kellett cuccokat vinni, meg pár alkalommal befogtuk családi kiruccanásokra mert akkor betegeskedett a nagy normális autóm, meg néha feleségem járt el vele képzésekre. Az az autó mai napig megvan egy ismerősömnél aki szintén munkába jár vele, meg néha boltba, városba kíváló. Igaz voltak bajai amire picit mélyebben zsebbe kellett nyúlni, ezért is váltam meg tőle mert inkább vettem egy régi Swiftet munkás autónak. Ilyenre én sem akartam komolyabb autót, és a jó autómat koptatni és úgy voltam egy olcsó autóval amit erre vettem hogy csak a legszükségesebbekre kötök, fékekre, kormányzásra, motorolajra meg ami kell ahhoz hogy biztonságosan működjön. Ha komolyabb baj akkor megválok tőle úgy ahogy van. Igaz így is bukok vele de nem akkorát
3/5 anonim válasza:
Hát... Nem hülyeség, hogy inkább puntot vegyél.
🤷♂️
Az legaláb, ha úgy van, 4 személynek is megfelel.
4/5 anonim válasza:
Városi, bevásárló autónak tökéletes és nagyon olcsó a fenntartása.
A korrózióra figyelni kell, a hengerfejtömítés hajlamos átégni rajtuk idővel és nagyobb lábú embereknek (44) szűk lehet a pedálok közötti távolság. Hátránya még, hogy kevés belőle a klímás. Ez egy fővárosi dugóban, kánikulában elég kellemetlen tud lenni.
5/5 anonim válasza:
én is inkább valami klímás suzukit javasolnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!