Autómosásnál melyik a jobb választás?
Autómosó olcsóbb. Ez nem az a téma, ahol működik az "egyszer megveszem, aztán hosszútávon megtérül" elv, mert oké, hogy megveszed az eszközöket, de attól a vízért és mosószerért ugyanúgy fizetned kell minden alkalommal.
Lehet, hogy alapvetően olcsóbban jön ki még így is, de csak minimálisan és amilyen drága egy otthoni, ezer év alatt sem térülne meg (költői túlzás).
" csapvíz erősen klóros, fehér foltos lesz."
Ennek semmi köze a klórhoz. Vízköves marad ha nem szárítod meg. Nem olyan egyszerű, hogy lelocsolom aztán jó napot, majd megszárad magától...
Kefés mosó összekarcolja a felületet. Érintésmentes önkiszolgáló mosóban hiába megyek végig az összes programon, akár szép aprólékosan többször is az egyes programokon. Mindig marad az autón egy vékony koszfátyol. Nagyjábóli lecsapatásra jó, de tökéletesen tiszta soha nem lesz így.
Vettem magasnyomású mosót, nem is gagyi legolcsóbb, áruházit, hanem Makitát. Nekem nem igazán jött be. El is adtam, mert csak vesződség volt állandóan előhurcolni, elpakolni. Jó minőségű állítható szórásképű pisztoly, tömlő, mosókesztyű, jó minőségű sampon, száradás segítő, autótörölköző, wax, üvegtisztító, műanyag és gumiápoló, porszívó, műszerfal tisztító és ápoló, bőrápoló. Nálam így néz ki nagyjából egy hétvégi takarító szett. És valóban makulátlanul tiszt az autó. Árban nem biztos hogy sokkal olcsóbb. De ha nem csak nagyjából körberohanva akarod lecsapatni, akkor az önkiszolgáló mosóban sem úszod meg pár száz forintból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!