Be szeretnék számíttatni egy autót, szalonba, mi a menete?
én így vettem az újabb autómat...megjelentem a szalonban, -jónapot kívánok, ott áll az autóm, szeretnék újat venni ennek beszámításával...
-semmi akadálya, nézzük meg mit kinál..
És elindult az üzlet..
Az enyém 1 milláért árultam de a kutyának se kellett.
850-ért beszámolták és szinte semmit nem néztek rajta, igaz új autót vettem.
Odaviszed, mondod hogy beszámíttatni akarod. Megnézik, mondanak rá egy árat. Igazából semmi nagy titok nincs. Ha náluk volt szervizelve az autó az jó pont. De ha nem, akkor sem fognak számlákat követelni.
Árról: a kereskedés sem jótékonysági intézmény. Keresni szeretnének az átvett és eladott autókon. Ezért evidens, hogy nem fognak piac árat adni. Szóval ezen felesleges megsértődni. Az én autóm kb 1-1,1 milliót ért, amikor 800e-ért számították be. Nekem így megfelelt. Nem kenyérre kellett az ára és ennyi kényelmi díjat nekem megért, hogy nem nekem kell vesződnöm vele, fogadnom a tesztpilótákat, utána az alkudozókat. Hanem csak bevittem, kifizették, otthagytam.
Amúgy én is új autót vettem, pont abban a kereskedésben, ahol beszámíttattam a régit. Ugyanaz a márka a két autó. Megrendeltem az újat és úgy beszéltük meg, hogy akkor nézik meg és adnak ajánlatot a régire, ha megérkezett és átvehető az új. Így gyakorlatilag csak átültem a másikba és hazajöttem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!