Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Be szeretnék számíttatni egy...

Be szeretnék számíttatni egy autót, szalonba, mi a menete?

Figyelt kérdés
Tudom hívjam fel a szalont (nem akarom végig hívogatni a környék összes kereskedését...), de engem úgy általában érdekelne, mit érdemes vinnem magammal, ha épp (vagy egyáltalán) nincs meg a számla vagy valami papírom a kocsi javításairól, attól még átveszik? Mi a tapasztalat, vettetek már így másikat, vagy újat?
2022. júl. 5. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
MEgnézik, átvizsgálják, az alapján adnak egy árat. Arra számíts hogy jóval ár alatt akarják majd beszámítani, mert nekik is kell a nyereség.
2022. júl. 5. 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell számla. Minek kéne? Ők maguk fogják átvizsgálni az autót, és tesznek rá ajánlatot.
2022. júl. 5. 12:04
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 És a szavatosság később amivel élhet a leendő vevő? Az őket terheli.
2022. júl. 5. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azért nézi meg a szakszervíz.
2022. júl. 5. 12:09
 5/10 anonim ***** válasza:

én így vettem az újabb autómat...megjelentem a szalonban, -jónapot kívánok, ott áll az autóm, szeretnék újat venni ennek beszámításával...

-semmi akadálya, nézzük meg mit kinál..

És elindult az üzlet..

2022. júl. 5. 12:13
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 Mit adtál el milyen modellt / évjáratot ha szabad kérdeznem?
2022. júl. 5. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, arra figyelj, hogy először igencsak alá fognak ajánlani, de egyébként ha látják, hogy normálisan érdeklődsz, akkor meglehet velük egyezni. Énis hoztam már ki úgy autót.
2022. júl. 5. 12:35
 8/10 anonim ***** válasza:
bemész ők intézik , kényelmes és " biztonságos" de ennek ára van minmum -30% a piaci árhoz képest
2022. júl. 5. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Az enyém 1 milláért árultam de a kutyának se kellett.

850-ért beszámolták és szinte semmit nem néztek rajta, igaz új autót vettem.

2022. júl. 5. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Odaviszed, mondod hogy beszámíttatni akarod. Megnézik, mondanak rá egy árat. Igazából semmi nagy titok nincs. Ha náluk volt szervizelve az autó az jó pont. De ha nem, akkor sem fognak számlákat követelni.

Árról: a kereskedés sem jótékonysági intézmény. Keresni szeretnének az átvett és eladott autókon. Ezért evidens, hogy nem fognak piac árat adni. Szóval ezen felesleges megsértődni. Az én autóm kb 1-1,1 milliót ért, amikor 800e-ért számították be. Nekem így megfelelt. Nem kenyérre kellett az ára és ennyi kényelmi díjat nekem megért, hogy nem nekem kell vesződnöm vele, fogadnom a tesztpilótákat, utána az alkudozókat. Hanem csak bevittem, kifizették, otthagytam.

Amúgy én is új autót vettem, pont abban a kereskedésben, ahol beszámíttattam a régit. Ugyanaz a márka a két autó. Megrendeltem az újat és úgy beszéltük meg, hogy akkor nézik meg és adnak ajánlatot a régire, ha megérkezett és átvehető az új. Így gyakorlatilag csak átültem a másikba és hazajöttem vele.

2022. júl. 5. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!