Legális ha vas erősítést tesz az ember a Suzuki elejébe, hogy ütközésnél jobban védje az utasokat?
Nem legális, és könnyen megeshet, hogy pont az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél.
Lásd:
Nem hinném. Azért a karosszériában nem csak az autó eleje véd téged a sérüléstől, hanem az egész kaszni elvezeti az erőket, ráadásul, ha oldalról szalad beléd valaki, akkor majdnem mindegy, hogy mi van az autó elején. Lehet Mad Max stílusú autókat hegeszteni otthon, az akkor sem lesz egy mérnöki munka. Ha ennyire aggódsz miatta, akkor inkább egy másik autót vennék, aminek jó a töréstesztje.
Ez amúgy gondolom egy régi Swift?
Végülis annyira nem rossz autók, könnyen szerelhető, az 1.0-s motor keveset eszik és... 3000 forint egy hengerfejtömítés bele... Meg ha pótalkatrész kell, akkor bontóban is lesz szerintem bőven.
Viszont ütközni nem kell vele, mert sokan benne maradtak már.
Előre baromság...
Viszont ha az egész beltér faxán be lenne bukócsövezve az bizony rengeteget segítene csak ugye az illegális.
Én nagyon szeretem, vezetni is, az egyik legmegbízhatóbb autó amit eddig ismertem, nem is adnám el, ha töréstesztileg jó lenne, ezért is akarok 4-es swiftet, az már 4csillagos úgy tudom. Még nincs családom, de ha lenne, nem szívesen ültetném őket bele, a könnyű kasztni miatt. Egyébként ezt leszámítva, az egyik legjobb nekem! Nagyon jó állapotban van az enyém kívül is, belül is, motorban még 100 ezer km sincs, rendkívül megbízható.
Csak hát 22 év az nem kevés, de teszi a dolgát :) 1000-es kis fürge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!