Opel astra g behr klimánál hogy tudom levenni a kondenzviz tálcát ? Elég ha oldalt lepattintom a rögzitöket ? Ki kell venni hozzá a középboxot ?
Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 20:15
1/4 anonim válasza:
Tálca?!
H Astrám volt, valószínűleg a fűtés/klímabox ugyan az lehet. De ott nem volt semmilyen tálca. Az elpárologtatóról közvetlenül lefolyt a kondenzvíz egy kis csövön keresztül az autó alá. Vagy mit értesz tálcán?
2/4 anonim válasza:
Én se értem már a " behr " klímát és a tálcát sem.
3/4 anonim válasza:
Én a Behr klímát értem. A G és elméletileg a korai H Astráknál kétféle beszállítója volt a klímarendszernek. A Behr és a Delphi. A kettő némileg eltér egymástól, több alkatrész sem csereszavatos.
De a tálcát nem értem...
4/4 anonim válasza:
De ha márkanév akkor nagy betű.
Behr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!