Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kormányt a motoron,hogyan...

Kormányt a motoron,hogyan igazítsam, egyengessem vissza? Pancser voltam és Perceltem és elhajlott a kormány, Rettenet sok bovden, meg kapcsoló, meg műszerek vannak felfogatva rá, nem akarom megbontani...

Figyelt kérdés
Ha hosszú csövet rádugok a kormányvégére azzal lehet hajtani ugyan rajta, vagy magyobb kárt okozok?

2022. júl. 4. 08:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod, de megvan rá az esély, hogy nem ott kezd el visszahajolni ahol elgörbült,akkor meg muszáj bontani. A vége valószínűleg egy új kormány lesz.
2022. júl. 4. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg ugye kérdés hogy műszakin átmegy-e ilyen kormánnyal.
2022. júl. 4. 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem hajlítgatnám.

Csere.

2022. júl. 4. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

a gond az, hogy visszahajtás után gyenge lesz a fém. Jó, valószínűleg nem okoz gondot, de, ha mégis eltörik mondjuk vészfékezés vagy egy komolyabb kanyarodás közben, ott halsz meg!

Vegyél új kormánycsövet, nem horror az ára. A cserét meg bízd szerelőre

2022. júl. 4. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Vissza lehet azt hajlítani, bár nem tudom mennyire hajlott el.

Ha nagyon meghajlott akkor veszélyes vissz erőltetni mert lehet beroppan a cső.

Szét kell szedned és az a legjobb ha homokkal tele teszed és úgy próbáld egyenesíteni.

Ha pedig ütni kell nehogy kalapáccsal püföld hanem egy fadoronggal.

2022. júl. 4. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!