Kormányt a motoron,hogyan igazítsam, egyengessem vissza? Pancser voltam és Perceltem és elhajlott a kormány, Rettenet sok bovden, meg kapcsoló, meg műszerek vannak felfogatva rá, nem akarom megbontani...
Figyelt kérdés
Ha hosszú csövet rádugok a kormányvégére azzal lehet hajtani ugyan rajta, vagy magyobb kárt okozok?2022. júl. 4. 08:38
1/5 anonim válasza:
Megpróbálhatod, de megvan rá az esély, hogy nem ott kezd el visszahajolni ahol elgörbült,akkor meg muszáj bontani. A vége valószínűleg egy új kormány lesz.
2/5 anonim válasza:
Meg ugye kérdés hogy műszakin átmegy-e ilyen kormánnyal.
4/5 anonim válasza:
a gond az, hogy visszahajtás után gyenge lesz a fém. Jó, valószínűleg nem okoz gondot, de, ha mégis eltörik mondjuk vészfékezés vagy egy komolyabb kanyarodás közben, ott halsz meg!
Vegyél új kormánycsövet, nem horror az ára. A cserét meg bízd szerelőre
5/5 anonim válasza:
Vissza lehet azt hajlítani, bár nem tudom mennyire hajlott el.
Ha nagyon meghajlott akkor veszélyes vissz erőltetni mert lehet beroppan a cső.
Szét kell szedned és az a legjobb ha homokkal tele teszed és úgy próbáld egyenesíteni.
Ha pedig ütni kell nehogy kalapáccsal püföld hanem egy fadoronggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!