Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hanyas méretű lehet a szürő ház ?

Hanyas méretű lehet a szürő ház ?

Figyelt kérdés

Ford mondeo mk3 2.0 dízel típusú autóról szeretném leszedni az olaj szűrőt, de nem áll rendelkezésemre alkalmas célszerszám illetve az egész egy műanyag így szeretnék beszerezni egy ilyen olaj szűrő leszedő szerszámot. Próbáltam már állítható villás kulccsal is, de meg se nyekken. A szalagos szerszám pedig nem éri át, kicsi.

A szűrő száma: 1203004

#Ford #Ford Mondeo #olaj #Olaj leszedő szerszám #Szerszám mérete
2022. júl. 2. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha eldobható akkor belekell nyomni egy csavarhúzót és azzal fellehet tágitani.
2022. júl. 3. 05:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Kérlek olvad el még egyszer a kérdést.. MŰANYAG HÁZAS SZÜRŐ.
2022. júl. 3. 08:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Te is olvasd el amit írtam.

Gyakorlatból tudom hogy lehet így is.

2022. júl. 3. 08:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Mivel műanyag házas és annak a házában van benne a szűrő ami eldobható így biztos nem fogok mókolgatni csavarhúzóval semmit ha van erre speciális szerszám. A kérdés erről szól.

Szűrőről Kép: [link]

2022. júl. 3. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha ilyen problémám lenne, felhívnám pl ezt a céget és megkérdezném melyik modellre van szükségem.

[link]

Vagy vennék egy ilyet:

[link]

2022. júl. 3. 09:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Irtam hogy olvasd el,

" ha eldobható " !

2022. júl. 3. 09:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Egy szónak is száz a vége köszönöm szépen. Szerintem hétfő reggel szaküzletben majd meg kérdezem a méretett hàtha. Max akkor veszek egy készletet ha minden kötél szakad.
2022. júl. 3. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:

A készletet nem írtam komolyan.

2022. júl. 3. 12:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem baj :-) Amúgy se cseréltem le még mert előjött ennek a szemétládának több baja is… Most a kormányzár szívat … de ez már más téma.
2022. júl. 9. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!