Az autókereskedések az összes autójukat meg szokták hirdetni a használtautó.hu-n?
+ személyesen érdemes mindenképp, akkor is, ha nincs kiszemelt autó, lehet, hogy pont ott tetszik meg valamelyik, meg ugye egy használt autónál élőben kell látni egyébként is.
Meg sok helyen egymás mellett van 3-4 nagyobb használt autó kereskedés
Nyilván ahol csak lehet, hirdetik, hogy minél szélesebb közönség előtt legyen ismert, hogy ott eladó autó van...
Ha nem hirdeti, meg mismásol, meg csak a jófogáson, az olyan is... gagyika.
Én úgy vásároltam autót, hogy még épp fel sem volt téve sehová csak bementem megtetszett és utána kérdeztem. Olyan friss volt hogy hírtelen árat sem tudtak mondani.
Ahol sok autó forog ott nyílván nagyobb az átfutási ideje még minden felkerül
Köszönöm szépen a válaszokat.
Egerbe vagy Miskolcra érdemes inkább elmenni szétnézni? (a kettő között lakok)
Miskolc nagyobb de persze sosem tudni hol lesz olyan amit te szeretnél
Illetve Nyíregyháza Debreceni út és Debrecen Mikepércsi ut is tömve van kocsikkal
+ Mályiban is van legalább 5 használt kereskedés. Meg Mezőkövesden is legalább 3.
A kettőből szerintem Miskolcon van több, Egerben csak a Kistályain van pár, meg a Tesco mellett.
Debrecenben a Vámospércsin is van pár meg a Böszörményin is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!