Vélemények, tapasztalatok az R-Prémium Car kft használtautó kereskedéssel kapcsolatban?
Szerintem egyszerűbb - ha még nem próbáltad - hogy a google térképen beírod ezt a nevet, kiadja, és ott megnézed a véleményeket, értékeléseket.
Csak azért, mert lássuk be, aki vásárolt már ebből a használt autó kereskedésből, fent van a GYK-n, és épp most nézi is, na az elég szűk keresztmetszet :))
Utána rákerestem én is, valóban nincs még nagyon. Lehet, hogy nemrég nyíltak...
Ahogy a kínálatot nézem, a javarészük külföldről behozott átlagautó, külföldi papírokkal, bár amelyiknek van magyar papírja, az se informálható le rsz.híján.
Van esetleg konkrét kocsi amit kinéztél?
El kell menni, és meg kell nézni. Nem kell félni a kereskedésektől, meg a külföldről behozott autóktól sem. Rá kell szánni egy összeget, hogy átnézesd egy szervizben, vagy legalább ott ránézzen egy szerelő. A Lancia nem egy tömegautó, de Olaszországban viszonylag népszerű volt, lehet, hogy onnan hozták be, szóval elképzelhető, hogy nem is rohad. Ne a kereskedés érdekeljen, mert mindegyikről hallani jót meg rosszat is.
Arra figyelj, hogy a konkrét autó milyen, meg hogy a kereskedés legyen a tulajdonos, akitől veszed, ne valami ismeretlen személy, másik cég szerepeljen az adásvételin. Ha nem értesz ehhez a részéhez, vigyél magaddal valakit, aki képben van az autókereskedelemmel. Annyi plusz költséget megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!