Seat Dinamikus index, hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy Seat Ibizám van ami 2014-es gyártmányú (Még láncos)
Érdekelne, hogy Dinamikus indexet lehet-e beszerelni, milyen módón?
2022. jún. 29. 23:09
1/9 anonim válasza:
Hogyhogy láncos? Mármint a motor? Annak mi köze az indexhez?
Amúgy dinamikus indexet úgy tudsz bele tenni, hogy veszel olyan tuning fényszórókat amiben dinamikus index van. Bár Seatnál ilyen utólagos fényszórót még nem láttam.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy a láncos vezérlés hogyan kapcsolódik az indexhez :D De egyébként ahogy az első mondja, ha van hozzá olyan tuning fényszóró és hátsó lámpa amiben alapból benne van, akkor úgy lehet belerakni. Egyéb módon nem.
3/9 anonim válasza:
#2 Pontosabban más módja is van mint a tuning fényszórók például ilyen kínai biz-ba#z világító csíkok. Csak azok nem éppen műszaki vizsga-kompatibilisek és a rendőrök is szeretik őket :D
4/9 anonim válasza:
Jó hát azokat nem veszem annak mert egyrész nagyon gagyik, másrészt meg ahogy mondod a műszakin sem éppen díjaznák őket..
5/9 anonim válasza:
Hát igen, eléggé bazári megjelenésük van.
6/9 anonim válasza:
azt azért említsük meg, hogy ezek a "tuning" alkatrészek általában nem E jelesek, azaz illegális a beépítésük
7/9 anonim válasza:
#6 Ez nem igaz, meg lehet nézni pl. az rs-shop kínálatát, E jeles lámpákat árulnak.
Itt van pl egy az Ibizához, igaz, hogy nem dinamikus az index.
8/9 anonim válasza:
#6 Én amúgy eddig szinte csak olyat láttam ami "E" jelzésű.
9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Azért írtam bele, hogy láncos, hátha segít elhelyezni időben az autót!
2022. aug. 13. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!