Hol lehet kannába tankolni hatósági áron?
Traktorba kellene, mindig is kannába vittem. Eddig vittem a kocsim forgalmiját magammal mert a traktornak nincsenek papírjai rendszáma. Most nálunk az OMV, Lukoil és Mol kúton ki van írva, hogy kannába tilos tankolni.
Tudja valaki, hogy Shell, Auchan kutakon mi a helyzet? Azok vannak a közeli településen. Esetleg más is szóba jöhet.
Nem vagyok milliomos, de fizetem az adókat, a 27% áfát, stb, így úgy gondolom joggal tankolhatom meg a kannámat a traktorhoz, hogy dolgozni tudjak a leadózott földemen.
Na az ilyen beböfögés miatt, én nem hogy hatósági áron, de sehigy nem adnék.
"Nem vagyok milliomos, de fizetem az adókat, a 27% áfát, stb, így úgy gondolom joggal tankolhatom meg a kannámat a traktorhoz, hogy dolgozni tudjak a leadózott földemen."
De a kutasok f..szaval elvered a csalant Te is.
A traktorom nem mehet ki az közútra, zárt kertben viszont használható munkára.
A kutas veszekedjen Zsotyóval meg Vityával, ne az egyszerű senkivel mint én. Én csak a politikusok adta jogommal akarok élni! Magyar adófizető vagyok, súlyadót, stb fizetek! 3 gyerekem van! Miért nem tankolhatok becsülettel 10 litert kannába? Szemétség!
"Én csak a politikusok adta jogommal akarok élni"
A politikusok viszont jelenleg olyan ahhoz adtak jogot, hogy MAGYAR FORGALMI RENDSZÁMÚ GÉPJÁRMŰBE 480 Forintért tankolhass. Tankolhatsz kannába, csak piaci áron.
Milyen adóról beszélsz kisgyerek?
Az őstermelők lófax adót sem fizetnek. Vicc az amit közteherként adóznak.
Fizeted a 27% áfát? Ki nem?! Minden külföldi is megfizeti aki Magyarországon vesz valamit. A te "logikáddal" élve akkor ők is hadd tankoljanak már 480on.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!