Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autót érdemes waxolni, ha...

Az autót érdemes waxolni, ha házilag akarom megoldani a tisztítást? Vagy kihagyhatom?

Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 00:19
 1/6 Japán Gulyás ***** válasza:
Igen, egy doboz teknőcviasz 2000 forint, nem fog hazavágni. Kis autóra (Fiat 500, Suzuki Swift) kézzel is felhordhatod, nagyobb batárokra kell csak a polírozógép, ha nem akarod, hogy az egész napod rámenjen.
2022. jún. 29. 03:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze. Még ha jó minőségűt is veszel, nem egy őrülten drága dolog. És nem megy rá a teljes flakon egy autóra.

Nekem egy autótakarítás nem egy fél órás művelet. Alsó hangon is 2-3 óra, mire mindent aprólékosan megcsinálok, nem csak nagyjából a látható részeket jól van az úgy módon összetaknyolom. De nekem nem nyűg, hobbiból szeretem csinálni. Waxolni is szoktam kb 3 havonta.

2022. jún. 29. 06:55
 3/6 A kérdező kommentje:

De a waxolással nem karcolhatom meg a fényezését?

A mosást bilthumber touchless-el fogom csinálni, de a karosszériához nem akarok hozzányúlni. Úgy nem jó, ha lemosom, aztán elviszem szakemberhez, hogy fényezze le? 2021-es Mercedes, szóval nem mindegy. A wax ugye a fényezés élettartamát is megnöveli?

2022. jún. 29. 09:43
 4/6 A kérdező kommentje:
*hogy waxolja le
2022. jún. 29. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:
tiszta autó esetén nem , jó állapotú autókat csak waxolni szabad
2022. jún. 29. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van, ezért célszerű rögtön mosás után végezni.
2022. jún. 29. 14:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!