Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az oktatóm beir órákat amiket...

Az oktatóm beir órákat amiket kifizettem de nem vezettem le, ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Meg ha tudnék vezetni talán nem zavarna, de így, hogy szükségem lenne azokra az órákra ez így kidobott pénz és nem is tanulok. Oktatot már nem akarok váltani, mert így is ő a második :(

Valakivel történt már ilyen, hogy szóljak neki úgy, hogy ne legyen sértődés?

2022. jún. 28. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell mondani neki, hogy kifizetted, így szeretnéd végvezetni azokat az órákat is. Egyáltalán miért írja be csak úgy?
2022. jún. 28. 11:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Gondolom azt hiszi nekem ez jó, hisz hamar meg lesz a 30 órám. De a tudás nem.
2022. jún. 28. 11:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell mondani neki, hogy mindenképp szeretnéd levezetni. Ha nem, akkor végső soron simán feljelentheted, hiszen 10 ilyen beírt órával is meglop téged 60-90 ezer forinttal.
2022. jún. 28. 11:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy jobban állsz mint gondolod, vagy egész egyszerűen le akar húzni, például elküld vizsgázni a (papíron) 30. óra után, hogy megbukj és vegyél még 10-20-x órát.
2022. jún. 28. 11:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

De ezt hogy érted? Mármint nálam is előre beírta az órákat, de én le is vezettem. Az elején megkapta a pénz felét, és 15 órát beírt, és én is aláírtam azokat. Aztán amikor végeztem a 15 óra levezetésével, megkapta a pénz másik felét, és akkor is 15 órát aláírtam. Viszont én le is vezettem az összes órát, csak előre be lettek írva.

Engem konkrétan az érdekelne, hogy ezt mikor írja be? Meg ugye ha beír órákat, akkor azt neked is alá kell írnod, szóval ő maga nem írhat csak be random órákat.. Szóval engem az érdekel, hogy pontosan hogy történik ez meg, mikor írja be, mit mond mellé, stb.

2022. jún. 28. 11:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös vagyok.

Amúgy meg szimplán mondd meg neki, hogy te leszeretnéd azokat is vezetni. Meg ha kell, akkor igen is válts oktatót. Mert oké, hogy így is már a második oktató, de ha lehúz, és te meg hagyod, akkor annyi erővel kereshetnél egy új oktatót is.

2022. jún. 28. 11:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#2: dehogy hiszi. Így több pénze lesz, ennyi.

Aláírtad az órákat? Mert akkor hiába panaszkodsz. Ez jó tanuló pénz lesz számodra.

2022. jún. 28. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Rendőrségi feljelentés.
2022. jún. 28. 14:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ilyen hogy "jobban állsz mint gondolod". Vezethet a tanuló jól, akkor sincs joga az oktatónak lehúzni őt, mert akárhogy nézzük ez bűncselekmény.
2022. jún. 28. 17:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy hiteles legyen alá is kell írnod. Ne írd alá, és mondd meg neki, hogy vezetni akarsz, mert meg fogsz bukni, és az ő hülyesége miatt nem vagy hajlandó megbukni, és fizetni neki a semmire. Igenis te kifizetted, jár az az óra, ennyi.
2022. jún. 28. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!