Lukoil gázolajról mi a vélemény?
Abból nem vonnék le messzemenő következtetést, hogy a százhalombattai finomítóból jön az alap üzemanyag. Az adalékolás pontosan ugyanaz és ugyanolyan arányban történik, mint amit a Mol kúton veszel? Kérek szépen erről egy hiteles hivatkozást, mert én még nem találkoztam ilyennel!
A Zaporozsec és a Tesla is főleg vasból van. Mégsem tennék olyan kijelentést, hogy tök mindegy melyiket veszed, úgyis tök ugyanaz.
Tankoltam már ott is párszor, és mint máshol, itt sem éreztem semmi különbséget.
Ugyan úgy indult, ugyan úgy ment és ugyanannyit evett az autó.
2. Itt nyomjátok a baromságot!!
Írd már le hogy mit értesz adalékoláson , mert én megsúgom neked hogy nincs ilyen.
A MOL-nál telenyomják a tankert és kiszállítják, majd lefejtik.
Sehol nem tesznek bele semmit!!!
De ha ezt megtudod cáfolni, minden elismerés a tied lesz.
*
" Kérek szépen erről egy hiteles hivatkozást, mert én még nem találkoztam ilyennel! "
Haverom szidja, szerinte attól ment tönkre az autója.
Nekem semmi bajom vele.
"A Zaporozsec és a Tesla is főleg vasból van."
Szerintem a Zaporozsec nem ugyanabban a gyárban készül mint a Tesla. De ez nem biztos. Nem találtam róla hivatalos linket.
"Szerintem a Zaporozsec nem ugyanabban a gyárban készül mint a Tesla."
És minden gyárnak saját vaskohója van, ahol helyben gyártanak vasércből minden lemezt, egyéb alkatrészt?! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!