Lehet hatósági áron kannába tankolni? Fűnyíró miatt kellene.
Én biztos hogy a kutast kérdezném meg hogy tele nyomom a kocsit, de a kannába kellene vagy 2-3 liter.
Szerintem nem figyelne oda ha teszek bele.
#5;#7
Tudom segíteni kell a korlázotott értelmi szinten lévő embertársaimon, ezért segítek neked.
Mol közleménye:
"Abban az esetben, ha a fogyasztó magyar forgalmi engedéllyel rendelkező autóba tankol, úgy hatósági árat fizet. Amennyiben benzinkannába tankol, akkor piaci árat kell fizetnie. Ezért arra kérjük a vásárlókat, hogy amennyiben gépjárművük benzintankja mellett külső edényzetbe is tankolnak, azt a benzintankba történő tankolástól elkülönítve, a tankolás vételárának rendezését követően szíveskedjenek megtenni. Ha a gépjármű üzemanyag tartályába, illetve a kannába történő tankolásra egyszerre, egy tranzakció keretében kerülne sor, úgy a tankolás teljes mennyiségére a töltőállomáson feltüntetett piaci árat kellene fizetni."
Egy dolgot felejt el mindenki. A MOL se nem hatóság, se nem törvényhozó. Jelenleg a törvény a rendszám alapú azonosítást írja elő, és ha ez nem lehetséges, akkor kell bemutatni a forgalmit.
Kinyomtattam a vonatkozó közlönyt, azt megkaphatja a kutas, a forgalmit nem.
Kis forgalmú kúton nézik, hogy kannába tankolsz hidd el....
Autópályánál ahol össze-vissza rohangálnak az eladók ők nem fogják figyelni ki hova tankol, ott simán be lehet játszani, főleg, hogy a kutak nagy részére rá sem látnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!