Jellemzően csak idősek hajtanak fel forgalommal szemben az autópályára vagy fiatalokkal is "megesik"?
Szintén mint a #10-es!
22 éve vizsgáztam. Akkoriban felénk 120 km-es körzetben nem volt pálya. Így nem is volt része a gyakorlati képzésnek. Ettől függetlenül tudtam hogy mi az az osztottpályás közlekedés, tudtam hogy működik egy autópálya és a táblákat is ismernem kellett. Azóta sem okoz gondot autópályán közlekedni.
Az idősebb is felhajthat szemben és a fiatalabb is. Figyelmetlenség az ok, vagy rutintalanság.
A különbség csak annyi, hogy a fiatalabb nagyobb eséllyel veszi észre, hogy hülyeséget csinált, mint az iodősebb, és rutinosabban megoldja, félre áll, esetleg megfordul egy alkalmas szituációban.
Az idős meg lehet, hogy megrémül és szeretne minél hamarabb túl lenni a helyzeten, ezért gázt ad és siet a következő lehajtóig. Csak nem biztos, hogy eléri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!