Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hibáztatható a sofőr, ha a...

Hibáztatható a sofőr, ha a központi zár rázárja a gyerekre/kutyára a kocsiajtót, miután betette őket, de ő kint maradt kulcs nélkül?

Figyelt kérdés
Nekem nincs kocsim, de feltételezem, hogy ismerte a zár működését korábbról.
2022. jún. 23. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Nem értem, miért van bent a kulcs. Akkor teszem be, ha indítom az autót, ha megállok, kiveszem. Nem teszem az ülésre a kulcsot. Simán felkapja vki míg hátul pakolok. Táska, zseb.

Szóval, igen, hibás a sofőr, másrészt meg emberek vagyunk, hibázunk, nem mindig vagyunk topon.

2022. jún. 23. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

6. Legalább ne trollkodj.

Van a családban több is francia , de sose volt ilyen bajuk.

2022. jún. 23. 16:41
 13/14 A kérdező kommentje:
#11 Gondolom azért tette le, mert berakta a kutyát/gyereket, és útban volt.
2022. jún. 23. 16:57
 14/14 anonim ***** válasza:
32%

#12 Imádom az olyan embereket, akik azt hiszik, hogy a saját erősen limitált tapasztalatuk mérvadó egy olyan témában, ahol több tucatnyi típusról beszélünk, több generáción át. Hidd el, hogy én több autót láttam már mint te, sőt, a bezárásos történetet is tapasztaltam már élőben többször is. Ha jön egy új fiatal kolléga, legelső dolog amit bemagoltatunk vele, hogy ha beáll a műhelybe, akkor kulcsot ne hagyja benne és/vagy az ablakot engedje le, mert még ha be is zár, az ablakokat nem húzza fel.

És amúgy pont ezt pofázom, hogy ez nem "bajuk". Valami b*zi biztonsági rendszer, ami érzékel valamit aminek a hatására bezárul. Ez nem hiba, hanem gyári megoldás, csak sajnos néha olyankor is életbe lép, amikor nincs rá szükség, nem azért, mert rossz, hanem mert egyszerűen létrejöttek a bezáráshoz szükséges körülmények akaratlanul is.

2022. jún. 23. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!