Ha eltörlik az ársapkát az üzemanyagról az mennyire befolyásolná az autózást és az autóvásárlást?

"Biztonságban nagyon sokat fejlődtek az igaz"
Hát nemtudom mennyit fejlődtek biztonságban...Egy újabb autó karosszériájához hozzá érek és már behorpad...
Én egy 92 ben gyártott Toyota Carina E vel száltam el végsebességgel (215) és néhány horzsolással másztam ki a szélvédő helyén. Mondjuk a Carina E nagyobb mint a Corolla.

6. pedig pont miatta van itthon az a réteg, aki szórakozásból autózik.
de egyébként nem fogják eltörölni egy jó darabig. sopánkodik mindenki, hogy nem fenntartható...dehogynem. pótolják máshonnan és amíg ez az embereket nem érdekli, addig mennyiből tart fenntartaniuk? semmiből.

Biztos, hogy jelentősen visszaesik majd az autózási kedv
. Emlékszem, hogy tavaly ősszel, amikor r dinamikusan mentek fel az árak, az őszi szünetben Zalaegerszeg környékén kirándultunk Bpről.
Enber nem volt se az útakon, se a kútakon. Pedig csak akkoriban lépte át az 500 ftot az ár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!