Budapesten miért nincs legalább egy olyan autópálya, mint Bécsben, ami átszeli az egész várost, a gyorsabb közlekedés jegyében? Soha nem is volt erre igény?
Figyelt kérdés
Bécsben ugye több autópálya is van, ami keresztülszeli az egész várost, mint pl az A23 Észak-Dél irányba, ezzel jelentősen felgyorsítva a városon való áthaladást (már amikor nincs dugó :’) ). Budapesten miért nincs ilyen?2022. jún. 21. 05:57
1/6 anonim válasza:
Mert nen úgy hozta az élet.
Olyan vonat miért nincs, ami 500 km\h felett halad?
És olyan úthálózat, ami nem Budapest központú?
Olyan útminőség, ami nem rázza szét az autót?
2/6 anonim válasza:
Igény lenne rá de itt nálunk minden pénz eltűnik.
De amíg fidesz lesz nem igen épitenek semmi ilyet.
De stadiont azt igen.
3/6 A kérdező kommentje:
Engem az lep meg hogy soha nem hallottam még az ötletről sem, hogy akarmilyen szinten is lett volna erről szó az országban vagy a fővárosban. De a Fidesz előtt sem. Vagy csak én vagyok alulinformált és felvetődött ez már valahol?
2022. jún. 21. 13:04
4/6 anonim válasza:
Fizikailag ki sem lehet vitelezni, és értelme sem lenne.
5/6 anonim válasza:
Pont úgyan úgy lehetne megcsinálni és értelme is annyi lenne mint Bécsben .
6/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Bécsben javarészt a “város felett húzódik” , teljes harmóniában az alatta fekvő alacsonyabb rangú utakkal.
2022. jún. 21. 20:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!