Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Budapesten miért nincs legaláb...

Budapesten miért nincs legalább egy olyan autópálya, mint Bécsben, ami átszeli az egész várost, a gyorsabb közlekedés jegyében? Soha nem is volt erre igény?

Figyelt kérdés
Bécsben ugye több autópálya is van, ami keresztülszeli az egész várost, mint pl az A23 Észak-Dél irányba, ezzel jelentősen felgyorsítva a városon való áthaladást (már amikor nincs dugó :’) ). Budapesten miért nincs ilyen?

2022. jún. 21. 05:57
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Mert nen úgy hozta az élet.

Olyan vonat miért nincs, ami 500 km\h felett halad?

És olyan úthálózat, ami nem Budapest központú?

Olyan útminőség, ami nem rázza szét az autót?

2022. jún. 21. 07:53
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

Igény lenne rá de itt nálunk minden pénz eltűnik.

De amíg fidesz lesz nem igen épitenek semmi ilyet.

De stadiont azt igen.

2022. jún. 21. 11:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Engem az lep meg hogy soha nem hallottam még az ötletről sem, hogy akarmilyen szinten is lett volna erről szó az országban vagy a fővárosban. De a Fidesz előtt sem. Vagy csak én vagyok alulinformált és felvetődött ez már valahol?
2022. jún. 21. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Fizikailag ki sem lehet vitelezni, és értelme sem lenne.
2022. jún. 21. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Pont úgyan úgy lehetne megcsinálni és értelme is annyi lenne mint Bécsben .
2022. jún. 21. 18:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Bécsben javarészt a “város felett húzódik” , teljes harmóniában az alatta fekvő alacsonyabb rangú utakkal.
2022. jún. 21. 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!