Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 coupét szeretnék...

BMW E46 coupét szeretnék vásárólni! Melyik motorral mire érdemes figyelni? Milyen költségek merülhetnek fel?

Figyelt kérdés
1,5 milliót szánnék az autó vételre és hobbi/hétvégi autó lenne. Nem zavar ha kell rá költeni csak körülbelül mennyivel számolhatok? Illetve otthon mennyire lehet szerelni?

2022. jún. 19. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Volt e46 a családban is és nekem is. Dízelek nem ajánlottak mert mind megjárt már legalább fél milliót.

20i 2.2 benzinnel nem volt rossz

1 milliód legyen félre téve legalább és akkor nem ér majd meglepetés

2022. jún. 19. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Ha hobbi akkor hathengeres benzin, minimum 20i. 1.5 millióra kell még kicsit locsolni hogy patika legyen. Otthoni szerelgetést nem javaslom mert ez nem holmi Swift.
2022. jún. 19. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is volt 2 most is van 1 én már a face liftest vettem. a asztnira fugyelj vannak nagyon rozsdásk. bölcsö felfogatás meg szilentek gyengepontok. amugy meg csak6 henger vennék belőle ahogy en is tettem. 2.2 től felfele. ha mész vigyel magddal valqkit aki megnezi mert sik buktatoja lehet. ha aarsz kérdezni irj privit nyugodtn szivesen válaszolok
2022. jún. 20. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp 6 henger benzin, de akkor már a 2.5-öset javaslom. Nekem az van, és érezhetően jobb, nyomatékosabb mint a 2.2-es, fogyasztásban viszont alig van különbség, csupán 2-3 deci.

Másfél millió elég szűkös egyébként, a Coupe-knak nagoyn felment az áruk. Számíts rá, hogy a kezdeti időben rengeteg pénzt fog elvinni. De ha rendberakod utána nagyon sok ideig csak tankolni kell, és rengeteg élményt fog adni.

Én 2 misiért vettem kicsit több mint fél éve, azóta kb. 500 ezret költöttem rá, de még mindig van mit tenni rajta. Lakatolni kell a két hátsó sárvédőívet (szerencsére nem vészes, de jobb szeretném még időben megcsináltatni), hidtrotőkék is cserések lassan.

Ha értesz hozzá rengeteg dolgot otthon is meg lehet csinálni, milliónyi videó, leírás van hozzá, illetve alkatrészből is dunát lehetne rekeszteni. Ja, és alkatrészeken ne spórolj.

2022. jún. 21. 09:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. jún. 21. 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!