Szerintetek ér ennyit ez a motor ?
Tehát ki néztem magamnak egy motort. Erre szeretném a véleményeteket kérni hogy szerintetek meg ér-e 500 ezer Ft-ot ez a épített motor. A linken minden adat és kép szerepel.
Köszönöm a választ.
A leírásban írja hogy magasabb az első teleszkóp miatt. Aminek a hasmagassaga 37cm. Ez miatt mennyivel magasabb a motor mint egy gyári ?
176cm vagyok.
Igazából azt se szeretném hogy teli talpal le érjen a lábam. De akkor valószínűleg erről is lábújhegyen fog le érni nekem. Főleg hogy még magasabb is a teleszkóp miatt mint a gyári.
Megmértem az SX-emet, és nem tudom hogy mit emeltek, de nekem kis kerekekkel is 35 centire van a talajtól a bölcsőváz alja ülésmagasság pedig 88 centi.
Viszont ha jól tudom ezekből van egy alacsonyabb kiadás is, mert láttam már így hírdetve , de nem tudom, hogy az enyém is melyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!