Mi lehet a baja a Toyotámnak?
Figyelt kérdés
Egy Toyota Aurisról van szó, ami 2015-ös, most 180 ezer km van benne. Amiket tapasztaltam: a motor alig akár húzni, például a ház előtti emelkedőre feltolatáshoz régen elég volt 3500-as fordulatszám, most meg kell neki 4500-5000 körül. A motorban erő nincs, nem a kuplung csúszik. Ja és most még az is megtörtént, hogy épp kanyarodok ki 1-esben! egy meredekebb útra, megállt és segítettek nekem letolni az útról. Az autót sikerült újra elindítani, szerintetek hazahozzam? Ennek a kocsinak amúgy általában mindig a normálisnál nagyobb gázt kellett adni. Viszont tudom, hogy még mindig kevés az infó, de mi lehet vele?2022. jún. 17. 07:33
1/7 anonim válasza:
Sok minden lehet. Hasonlókat tapasztalok most az almeramnal. Hasonló erőtlenség és megtorpanások. Elsősorban cserélve lett a lambdaszonda, de ez csak picit segített. Úgy néz ki, hogy a katalizátor lesz a bibi. 350ezernél már sajnos előfurdul az ilyesmi.
2/7 anonim válasza:
Jó' vanazúgy.
Ha eddig nem törődtél vele akkor most minek.
3/7 anonim válasza:
Sok minden lehet.
Hmm, megbízható japán!?
4/7 anonim válasza:
Egy 2015ös auris már biztos nincs nincs olyan jó amit a mondjuk a 2000-es évek közepén gyártottak.
5/7 anonim válasza:
El kéne vinni szervízbe, hibakód olvasásra.
6/7 anonim válasza:
Ha nem a motor adja meg magát, akkor a katalizátor lesz a ludas.
7/7 krwkco válasza:
Ahhoz, hogy egy benzinmotor jól működjön, a következők kellenek:
- gyújtás. Minden hengerben, mindig.
- elegendő levegő
- benzin. Vagyis megfelelő levegő/benzin arány.
- kompresszió
- akadálytalan kipufogógáz elvezetés.
Ha gyenge a motor, ezek közül valamelyik nem OK.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!