Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Június 15-én lejárt a jogosítv...

Június 15-én lejárt a jogosítványom. Kormány ablakba szeretnék online időpontot kérni. Melyiket kell választani ?

Figyelt kérdés

1: Vezetői engedély kiállítása iránti kérelem (első vezetői engedély) (15 perc)

2: Vezetői engedély cseréje, pótlása iránti kérelem (15 perc)

Jogosítvány nem a vészhelyzet alatt járt le. 7 éve lett kiállítva.

2022. jún. 16. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Második. De ha vidéki vagy felesleges az időpont, mehetsz nélküle is. Pesten már necces.
2022. jún. 16. 18:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok.
2022. jún. 16. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Kevésbé forgalmas helyre simán elmehetsz nélküle, egy 20 perc és behívnak.
2022. jún. 16. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
A lepecsételt orvosi alkalmasságit ne felejtsd el magaddal vinni.
2022. jún. 16. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Foglalj időpontot, hogy ne kelljen várni. Orvosi alkalmassági kelleni fog hozzá.
2022. jún. 16. 18:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen
2022. jún. 16. 19:59
 7/7 krwkco ***** válasza:

Akinek van ügyfélkapuja, interneten keresztül is elintézheti a jogosítvány megújítást. Ha egy évnél nem régebbi fényképe (személyi, útlevél miatt) van a hivatalnál. De talán fényképet is lehet küldeni a mobilon, ezt nem próbáltam.

Ha a fénykép és az orvosi a nyilvántartásban van, akkor kb. 1 nap múlva jön egy email, hogy belföldön vezethet az illető. És kb. 1 hét múlva jön postán a jogsi.

De van egy olyan baromság, hogy a régi jogosítványt csak az állandó lakóhelyen lehet leadni vagy oda kell levélben beküldeni. Más okmányirodában nem fogadják el a leadást. Idióták!

2022. jún. 17. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!