Milyen tapasztalatok vannak az ONLINE KRESZ tanfolyammal kapcsolatban? Nehezebb mint rendes fizika órán tanulni?
Ha esetleg leírnátok tapasztalaitokat, tanácsaitokat megköszönném.
75 óra és 180 nap állna rendelkezésemre.
Szerintem könnyű. Meg kell tanulni és kész. Ha érdekel, mint engem anno, akkor meg még jobb.
A tanácsom: mindent olvass el, minden szót akár kétszer, mert van olyan amit nem kérdez vissza és a való életben meg akár életet menthet.
Teljesen jól megtanulható online. Ha valami nem teljesen világos, akkor ott van mellette még számtalan online anyag. Pl. youtube-on KRESZ TV/Kreszprofesszor.
A 75 óra bőven elég, csak figyelj arra, hogy lépj ki amikor nem használod, ne ketyegjen feleslegesen.
Nagy előnye, hogy a teszt kérdés adatbázisa szinte megegyezik a vizsgán kaphatókkal. A videós feladatok is. Sokat lehet gyakorolni, akár témakörönként.
Szerintem pont, hogy a rendes óra a szarabb mivel sok múlik a tanáron illetve, hogy mindent meg-e tanít.
Bár oda is csak bejársz és effektíve otthon tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!