Ez a bontó tisztességes tehát, adásvételivel vesz autót, és elintéz minden papírmunkát?
2022. jún. 16. 08:32
1/6 anonim válasza:
nincs oylan, hogy tisztességes, nem tisztességes.
kb attól fugg a bontós milyen lábbal kelt aznap, mennyire van kedve foglalkozni ilyennel...
2/6 anonim válasza:
A bontó nem adásvételivel vesz autót, hanem bontási igazolást ad. És igen, ők intézik a forgalomból való kivonást. A bontóban marad a forgalmi, törzskönyv és a rendszámok.
3/6 anonim válasza:
Taskóék szerintem az egyik legjobb bontó az országban. Nézd csak meg a Google értékelésüket.
4/6 anonim válasza:
Addig jók míg keresel alkatrészt, de amikor már eladni akarsz nekik akkor gondba vagy, mert fillérekért akarnak átvenni olyan kocsit, amelyik többszörösét éri mint amit kínálnak érte. Vicc kategória, nagyon berágtam a Taskóékra...
5/6 A kérdező kommentje:
Na, a krázbontónak irtam, ők válaszoltak, max 10000 ezret adnak, ha odaviszem!😲
És adnak bontási engedélyt melléje!
2022. jún. 16. 16:27
6/6 anonim válasza:
10 milliót adnak a bontóban?! Ferrarid van, vagy mi a rossebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!