Mi az oka, hogy a pizzafutárok 99%-a régi Suzuki Swiftet használ?
Figyelt kérdés
Akárhányszor látom a felmatricázott pizza, gyros meg egyéb ilyen ételkiszállítós városi autókat, szinte majdnem mindig régi Swift.
Mi lehet az oka, hogy ezt veszik a legtöbben futárkodni?
2022. jún. 15. 18:09
1/9 anonim válasza:
Olcsó, keveset fogyaszt, fillérekből javítható, nem kell sajnálni/félteni, kevés a biztosítás, pár karcolás horpadás nem számít...
Most úgy hirtelen ennyi jutott eszembe.
2/9 anonim válasza:
Nekem volt régi Swift, örököltem, 20 év alatt talán 2-3x volt szervizben (a műszakin kívül), fel sem nyitottam a motorháztetőt, olajat sem cseréltem, semmit nem foglalkoztam vele, és ment gond nélkül, semmit nem igényelt. Futárnak ideális, az autókereskedő is futár kocsinak hirdettem, akinek eladtam.
4/9 anonim válasza:
Annyiba kerül, mint egy robogó, csak esőben is lehet vele normálisan dolgozni.
5/9 anonim válasza:
Olcsó a fenntartása, igénytelen, addig tudod használni míg az utolsó henger is megy aztán simán belököd a bontóba.
6/9 anonim válasza:
Felénk régi Clioval járnak. A miértjét nem ragozom, fentebb többen is leírták.
7/9 anonim válasza:
Költséghatékony sok étterem/futárszolgálat számára.
Fentebb leírták már a főbb dolgokat, de még hozzátenném azt hogy rakatt ilyen autót lehet vásárolni, szóval szerintem ez is egy + pont. :)
8/9 anonim válasza:
Más alternatíva nem si angyon van ami költségekben felvenné a versenyt.
9/9 anonim válasza:
Nekem is 1997-esem van igaz nem ezres hanem 1.3 8v denso.
Legjobb autó a kis vékony virsli kormányt élvezet tekergetni szervó nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!