KRESZ vizsgára jelentkezés oktatónál?
Befejeztem a kresz tananyagot. Felhívtam az oktatót hogy majd mennék vizsgára és egyeztessünk. Aztán mondta hogy csoportosan kéthetente küldi a diákokat vizsgára,mint megtudtam mert ezt nem tudtam hogy milyen időpontokat lehet kérni. Aztán megbeszéltünk időpontot hogy mikor menjek el hozzá aláírni a jelentkezési lapot....
Azt szeretném kérdezni hogy ha elmegyek hozzá akkor tudunk egyeztetni olyan időpontot ami nekem jó? Vagy automatikusan betesz a legközelebbibe? Mert a következő lenne nekem jobb. Csak közben mem tudom elérni telón......
Én eleve nem értem, miért az oktatónál, és nem az iskolában jelentkezel kresz vizsgára. :D
A vizsgaidőpont nem egyedi, azt központilag a kav intézi, az jelent szűrést, hogy melyik vizsgaközpontba mész majd.
Ha mész aláírni, azt szerintem meg tudod beszélni, hogy ne a legközelebbire tegyen be, de egyébiránt nincs túl sok lehetőséged variálni.
Köszönöm az eddigi válaszokat😀
Közben másnap már tudtunk beszelni, elmentem hozzá és aláírtam amit kell meg befizettem a vizsgát is. Azóta várom hogy hívjon.....
Június 23-ára már leszervezett vizsgaidőpontot azt lekéstem. Mert 2 hetente küld több embert vizsgára. Annyit kértem tőle hogy akkor a következő két hét mulvai vizsgára mennék...(ami jövőhéten lenne, de nem szólt még semmit) mert szabin is vagyok és akkor tudnék menni....mondta hogy persze az megoldható. Csak gyanus nekem hogy a heten már kellett volna hivnia🤔 hétfőn felhívom hogy mi a helyzet....a munkám miatt sajnos akármikor nem tudok menni. Ráadásul nagyon messzire kell utaznim. Legalább másfél órás az út tömegközlekedéssel ahová mennem kell vizsgázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!