Bárdi autónál van lehetőség személyes jelentkezésre?
Figyelt kérdés
Már 3 hete beadtam az önéletrajzomat online, kiszállító pozícióra, a karrier oldalon csak annyit ír a pályázatom mellé hogy feltöltve.
Van lehetőség személyesen jelentkezni állásra, vagy várjam meg amíg esetleg írnak?
2021. ápr. 28. 11:32
1/8 anonim válasza:
Várd meg, amíg keresnek. De ha nem keresnek, lehet, jobban jársz.
2/8 anonim válasza:
3 éve jelentkezek oda, most volt első , hogy inkább letöröltem a fiókom, ha nem hívnak 2 héten belül akkor már az nem jó, ugyan ilyen a Volánbusz, szeptember óta jelentkezek oda, de még csak egy e-mailt se dobnak, hogy na zaklassam őket. :(((
3/8 A kérdező kommentje:
Nem is értem, több éve rendelkezek balesetmentes jogosítvánnyal, futár téren van tapasztaltom :D mi kell még :D
2021. ápr. 28. 12:40
4/8 anonim válasza:
Ne jelentkezz sztem alkatrészkiszállítónak. Ha elmész Sparhoz, vagy KFC-hez kajafutárnak, sokkal jobban jársz.
5/8 anonim válasza:
én nem mennék oda nagyon nagyon rosszakat hallani
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat és a segítségeteket! :)
Én is kicsit parázva nyomtam rá a jelentkezés gombra, de gondoltam bánja...
Aztán most kicsit felhúzott, hogy még csak válaszra se méltatnak :D
2021. ápr. 28. 13:10
7/8 anonim válasza:
nem is fogak én 3x jelentkeztem 2018 körül egyszer sem irtak vissza utólag belegondolv ajobb is
8/8 anonim válasza:
Oda általában csókosokat vesznek fel csak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!