Multhónapban volt egy koccanásom, megvolt a kárfelmérés, és a biztosítótól kapott papírokkal május 16án elmentem egy szerelőhöz. Azóta közel egy hónap eltelt és még mindig nincs kész az autóm. Legutóbb pénteken (tegnapelőtt) hívtam őket, és azt válaszolták, hogy legyek türelmes, majd ők értesíteni fognak.
A kár szinte jelentéktelen, nem egy tűzkáros autót kell újraépíteni, nem értem mi tart ennyi ideig.
Ez a fényezőn múlik. Nem a szerelés viszi az időt. Azol meg általában jó előre be vannak táblázva.
Kérj tőlük csereautót addig.
2022. jún. 12. 20:05
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor miért rendelik be az autót egy hónappal előtte? Ilyen állapotban tudtam volna még használni, minden működik, így meg a telephelyen rohad a galambtrágyában.
2022. jún. 12. 20:10
3/9 anonim válasza:
Jó kérdés, az ilyentől hülyét kapok én is.
Beszélj velük hogy elhoznád, amíg nincs konkrét időpontjuk a fényezőhöz.
2022. jún. 12. 20:13
4/9 anonim válasza:
Jó igénytelen vagy ember... Nem szégyelsz ilyen retkes autóval járni? Ráadásul még képet is közölsz a putridról.
2022. jún. 12. 20:18
5/9 anonim válasza:
Nekem 3 éve 2 hét volt egy huplit kiszedni plusz fényezni. Arról nem is beszélve hogy akkor 350-ért csinálták, szóval szépen lehúzzák a biztosítót.
2022. jún. 12. 20:19
6/9 A kérdező kommentje:
#4 kérlek bocsáss meg a trehányságom miatt. Tudod, mi itt vidéken az autót közlekedésre használjuk. Asszonyaink nem piszkos lökhárítón szolgálják fel nekünk az esti moslékot, mint ahogyan azt te kapod.
2022. jún. 12. 20:28
7/9 anonim válasza:
Onnantól, hogy felmérték, a biztosítónak vajmi kevés köze van hozzá mikor készül el. Ez csak a fényező trógersége, nincs kedve nekiállni egy ilyen kis melónak
2022. jún. 12. 21:25
8/9 anonim válasza:
Majd, ha legközelebb nem akarsz keresni rajta, akkor gyorsan meg fogják csinálni.
Beviszed a markaszervizbe, ott szemlézi a biztosító, és majd kapsz időpontot a javitasra, ami csak 2-3 nap lesz.
Pénzbe nem kerül, de nem is látsz belőle a zsebedben semmit sem.
2022. jún. 12. 21:54
9/9 A kérdező kommentje:
#8 miből gondolod,hogy ezen keresek? Elárulom, hogy az égvilágon semmit! Csak a fejem fáj miatta mert egy piti dolog miatt, ami nem is az én hibám most bringázhatok napi 15kilómétert. Esőben is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!