Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2008-2012 közötti 1.3 as...

2008-2012 közötti 1.3 as Suzuki Swiftnek mennyi a valós fogyasztása? Ha ilyened volt, sok gond volt vele?

Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Sok.

Nekem volt és városba ette a 10-et simán, ha meg megkergetttem akkor többet is.

3 szervizben voltam és majdnem kiröhögtak amikor mondtam nekik hogy ezeket úgy reklámozzák és úgy adják hog ynagyon kevés fogyasztással.

Megkérdezték hogy hány éves vagyok hogy még ilyeneket elhiszek.

Persze rátették gépre, mindent átnéztek és semmi hiba nem volt.

2022. jún. 10. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt,1,3-as és 1.o-s is. Az 1.3-as evett kevesebbet, 6 liter körül, az 1.o-s 7 liter körül, vegyes használatban, ez azt jelenti, hogy napi 90 km-ből 30 városi csúcsforgalmi időszakban volt. Műszakilag egyikkel sem volt semmilyen probléma, amiért megváltam tőlük, az az, hogy már esztétikailag nem voltak a topon, és a belső műanyagok elhasználódtak bennük, valamint az 1,3-mas fűtéskor büdösödött, aminek az okára nem jöttek rá sehol.
2022. jún. 10. 09:54
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

6.43

2022. jún. 11. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!