Pár év, aztán luxus lesz az autózás az átlagembernek?
De milyen autókkal van tele? Magyarországon az autók átlagéletkora 13 év. A legtöbb ember, aki most vett új vagy újabb autót, az már nem fog egy jó ideig megint venni. Szóval, ha így nézzük, akkor igenis luxus lesz az autózás, főleg az elektromos autózás, hiszen most sem tudja megfizetni az emberek döntő többsége. Lehet majd válogatni a megmaradt, lerúgott belső égésű motorral szerelt autók közül.
Kapaszkodj meg 9es, nincs okos készülékem. :) Nincs rá szükségem.
TV-t se nézek, mert nincs sok értelme. Autóm pedig egy kis fogyasztású öreg autó. De ettől én még nem vagyok egy "otthon ülő proli".
Vitázhatnánk napestig arról ki milyen autóban ül, milyen telefonnal telefonál és hobbi szinten motorozik e. Mindenki azt csinál amit akar, engem nem zavar, az üzemanyagról szólt a kérdés, ami sok tevékenységre kihat, mint pl a hobbi, munkábajárás, vagy épp a fünyírás, és szerintem egyértelmű hogy egy kisautót is lassan luxus lesz megtankolni. De szívből remélem csillapodik a gazdasági helyzet és csökkenek az árak, mert én nem emlékszem hogy bármikor lett volna ekkora káosz a benzinkutakon, vagy az élelmiszerboltokban.
Mert egy csomó embernek derogál a buszmegállóban állni reggelenként, ennyi a magyarázat.
Inkább beleül a fostalicskájába minden reggel, mert akkor érzi Menő Jenőnek magát.
Ha normális lenne a tömegközlekedés akkor csak hétvégente használnám az autómat, hobbi célra.
Amúgy 2035ig még van idő, hogy előálljanak valami hiper szuper bio üzemanyaggal és akkor végleg lőttek az elektromos autózásnak mint irányelv.
Luxus meg annyira nem hiszem. Aki csak munkába és boltba járósnak használ városon belül egy kis benzinest vagy dízelt annak a 800-1000 forintos benzin sem lesz annyira egetverően sok. +10-20ezer havonta és ennyi.
Amúgy meg ott az LPG-CNG. Most tényleg jól visszahozza az árát főleg a hatósági ár kivezetése után.
már most luxus autózni
2035, holvanmégaz...
16. Az LPG, CNG is drágul. Már most 400 forint körül van. Nem ársz azzal sem jobban.
Azt gondolom ebben a nagy kőolajembargós káoszban az elektromos autók lesznek az egyedüli alternatívák.
Most még megtehetik sokan hogy 50 méter távolságra is autóval mennek, de ha majd 1000 forint lesz egy liter üzemanyag, akkor valószínű meggondolják.
Szerintem az elektromos autózás egy nagyon izgalmas és hasznos területe a közlekedésnek. Sokan utálják, kifogást gyártanak hogy miért ne, de előbb vagy utóbb az lesz a vége. Nyilván lerombolja a belső égésű motorok iránti érdeklődést, én is szeretem ha az autónak van motorhangja, de a világ változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!