Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak én érzem, hogy a mai...

Csak én érzem, hogy a mai autókban semmi egyediség, egy kaptafa a legtöbb?

Figyelt kérdés
Egy újabb kocsit vettem volna, a keret az autóra 7 millió. Mazda 6, Avensis, Mitsu Asx amiket nézegettem. Hát, egyiktől se estem hanyatt, semmi vezetési élmény, steril, komor belső, mint a barlang, s ráadásul semmi egyediség, az ülésekről nem is beszélek. Én nem tudom, de egyre inkább úgy érzem, hogy inkább vennék egy W124-es Mercit, vagy egy C4 A6-ot a jó öreg 5 hengeres tdi-vel 2 millióért mondjuk, a maradék 5 millió meg menne másra, vagy a szervizre. Szerintetek?
2022. jún. 1. 22:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
21%

Igen, 500m-ről megmondtad hogy egy E30, vagy egy 2-es Golf jön veled szemben. Még véletlenül sem szinte ugyan úgy néz ki a két autó előlről. Még véletlenül sem egy fekete hűtőmaszkon 4db körlémpa volt rajtuk. Igazad van, annyira különbözőek, és egyediek!

Nincs bajom azzal mikor valaki a régi autókat preferálja, én is szeretem és tisztelem őket, de ilyen bullshit baromságoktól a hajam égnek áll :D Régen semmivel sem voltak egyedibbek az autók mint ma.

Szemléltetésnek:

[link]

2022. jún. 2. 12:14
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

"Csak én érzem, hogy a mai autókban semmi egyediség, egy kaptafa a legtöbb?"

Nem, nem csak te érzed, mindenki, de a sok agymosott birka nem jut el odáig, hogy egy kis egyéniséget vigyen a dologba, mindenki ugyan azt a sz@r SUV-ot veszi mind egyforma, legalább néha egy sedant vagy kombit vennének de nem, csak ez a semmire se jó suv megy.

2022. jún. 2. 13:09
 13/13 anonim ***** válasza:
49%
Igen.
2022. jún. 2. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!