Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajanlanátok2-2,5m...

Milyen autót ajanlanátok2-2,5millió környékén? Feltétel:Audi,Bmw,automata váltó, lehetőleg dízel de szóba jöhet a benzines is.Természetesen a vételáron felül szervizelésre is lenne félre téve,de azért nem szeretnék milliós tételekbe belefutni.

Figyelt kérdés

2022. jún. 1. 10:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet, rengeteg autóban ültem már én is, nekem is egy prémium márkás autóm van (Márkát szándékosan nem írok).

Az meg, hogy Az X6 belülről ugyan olyan minőségű mint a H Astra ne is haragudj, de full nonszensz. :D

Lehet véleményed, nem érdekel, csak furcsa hogy mindenki, aki ült már magasabb kategóriájú autóban az ellenkezőjét állítja, mint te :)

2022. jún. 1. 12:46
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Azért aki a Herz-nél parkolja le a mélygarázsban a verdákat még nem lesz tapasztalt.
2022. jún. 1. 14:15
 13/15 anonim ***** válasza:

#11 "Az meg, hogy Az X6 belülről ugyan olyan minőségű mint a H Astra ne is haragudj, de full nonszensz. :D"

A műanyag elemek pontosan ugyanolyan érzést keltettek, mint az Astrámban. Semmivel sem volt magasabb minőségű. Sőt, még recsegett-ropogott is, amit az én Astrám nem csinál.

És hogy ne csak a belső térről beszéljek: alig 50 ezer kilométer volt benne és a jobb első lengéscsillapítója elszállt. Darabja több, mint 400 ezer + munkadíj. Lengéscsillapítót pedig párban kell cserélni, szóval 1 millió egy 50 ezret futott autóra. Ennyit a minőségről...

"csak furcsa hogy mindenki, aki ült már magasabb kategóriájú autóban az ellenkezőjét állítja, mint te :)"

És erről készítettél egy közvéleménykutatást, hogy aki az ellenkezőjét mondja, azoknak van-e valódi tapasztalata velük, vagy pedig a semmire alapozva feltételezed, miközben akik ilyet mondanak azoknak a 90%-a még jogosítvánnyal sem rendelkezik, még egy Swiftről is csak álmodozik és számára a minőséget az nyújtja, hogy látja milyen "menő" emberek ülnek ilyen autókban, ettől a márka is "menő" lesz és azt hiszik, hogy akkor biztos jó is. Szerinted véletlen, hogy a 3-as BMW tulajok átlagéletkora 22 évnél nem több? Minden hülyegyerek menőnek tartja a BMW-t, azt hiszik jó, megvesznek valami 3-asat, mert azt tudják megfizetni, aztán gyorsan rájönnek, hogy hulladék az összes és normális autóra váltanak. Azt írtad, hogy ha karban van tartva, akkor jó autók... persze ez igaz, maximálisan egyetértek. Csak hogyha egy autóra ötször annyit kell költeni, mint egy hasonló árkategóriájú (legyen pl. a kérdésben szereplő 2-2.5 millió) konkurensre, akkor el kell gondolkodni, hogy valóban jó autó ez? Ha megcsinálják, akkor jó, de vajon meddig lesz jó? Tényleg ez lenne a prémium márka?

2022. jún. 1. 16:54
 14/15 anonim ***** válasza:

#12 Huh, hát akkor még jó, hogy nem a Herznél parkolok autókat, hanem autószerelő vagyok és pont emiatt részletesebb a rálátásom, mint azoknak, akik csak vezetik (és fizetik) őket. Az én véleményem nem arra alapul, hogy "vettem egyet és a kőkemény 20 ezer kilométer alatt nem volt vele baj, na meg hú de szép is".

Mellesleg mivel a "prémium" jelzőről beszélünk, annak erősen része a belső komfort is, ezért is hoztam azt szóba én magam, ez pedig egy olyan dolog, amihez egy Herzes parkolás is bőven elegendő, hogy megállapítsuk. Máshoz nyilván kevés, de ehhez nem. Ha a Herzes gyerek leparkol és ezalatt már az jön le neki, hogy kényelmetlen, az nagy gáz...

2022. jún. 1. 16:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja, igaz, akkor aki a márkaszervíz udvarán parkolja le őket .D
2022. jún. 4. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!