Drake13 kérdése:
Mennyire lehet problémás egy E30-as BMW 324td motorral?
Figyelt kérdés
Sziasztok, találtam egy látszólag szép, friss műszakis 324td-t az interneten, aminek az ára sem vészes. Az E30 a kedvenc autóm emiatt is szeretnék egyet vásárolni! Főként kisebb benzinesek és a dízelek jöhetnek szóba a pénzügyi keretem miatt. Mit gondoltok/ mit tapasztaltatok, mennyire problémás egy normál állapotú 324td szerintetek? Ha nem profit orientáltságból, hanem rajongásból szeretne belevágni az ember, akkor jó választás lehet a modell ezzel a motorral is?2022. jún. 1. 09:45
1/4 anonim válasza:
Nagyon öreg autók már, ha kevés a pénzed rá, akkor felejtős az egész, mert folyamatosan költeni kell majd rá.
Az igazán jó állapotúak meg alapból drágák.
2/4 A kérdező kommentje:
Magára a vásárlásra nem gondoltam 2,5-3 milliót költeni, de a szervízre/alkatrészekre nyilván futná. Nem patika állapotú autót tervezek venni, hanem olyat, ami jó állapotban van, de azért még dolgozni kell rajta.
2022. jún. 1. 10:21
3/4 anonim válasza:
Két megnézendő van vásárlás előtt. Hol rohad a kaszni, és a motor milyen állapotban van.
A többi nem érdekes(kivéve, ha karambolos volt, és bizony a fele cserélve)
4/4 anonim válasza:
Adagoló felújítással én mindenképpen számolnék a helyedben. Illetve ez a motor szeret hengerfejes lenni/repedni. Amúgy meg jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!