Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skyline élményvezetés tapaszta...

Skyline élményvezetés tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Férjemet szeretném meglepni szüli+apák napjára, de nagyon bizonytalan vagyok, hogy intézzem ezt el!

Nem tudom melyik cégekben lehet megbízni, hogyan zajlik, Tényleg egy igazi jó élmény e, mert hallottam már rosszakat is :/

Találtam kuponosat is pl. ezzel a hellyel van valakinek tapasztalata??

[link]

2022. jún. 1. 03:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

igazából nehéz eldönteni, mikor éppen mi okoz nagyobb élményt. én ismerősemet tavaly leptem meg születésnapjára egy BMW i8 élményvezetéssel, de az kinti forgalomban volt. saját felelősségre ott is elrúghatod az M0-áson neki, lényegében úgyis csak ennyit csinálsz a versenypályán is, mégsem annyira steril, hanem van egy meghatározott útvonal vegyes városi, országúti szakaszokkal is. kicsit változtatosabb.

én sem gondoltam egyébként, hogy hogy tud ez élmény lenni, pláne ha hasonló teljesítményű autód van és vezettél már több másikat is, de azt kell mondjam, hogy szerintem megvan az az egyensúly az instruktor részéről is, hogy hozza az élményfaktort.

jó az autóbérlés is, de elég körülményes sok esetben. például ahol én béreltem egyszer néhány napra autót, ott a kauciót bankszámláról zárolták, és 30 napos átfutással oldották fel az esetleges későbbi büntetések miatt...hiába esküszöl meg, hogy nem akarsz állatkodni meg rögtön 200-al belefutni a trafiba a főúton :D na most ha alsó hangon 3-500ezer Ft-os kauciókat kérnek el az ilyen volumenű autókért, azért van, amikor az embert zavarja, hogy egy ekkora összeg zárolva van 1 hónapig pár nap autózásért cserébe.

2022. jún. 4. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!