Hogyan halgassak zenét telefonról?
Adott egy 2007-es évjáratú Audi A6.
Bluetooth van benne de csak kihangosítás céljából.
Illetve CD lejátszó is van benne.
A telefont jack kábellel szeretném rákötni az autóra, hogy így szóljon a zene.
Tudom hogy nem fog működni csak úgy egy kábellel hanem valamit még át kellene alakítani.
A CD lejátszóról optikai kábel viszi a jelet az erősítőnek.
Van valakinek ötlete, esetleg van olyan hely ahol szakember ezt meg tudja csinálni?
8000Ft-ból?
Ilyen minőségű erősítőt 50000 alatt nem kapni.
Ráadásul az autó beállításait a gyári fejegységen lehet konfigurálni a jármű műszereit, egyéb dolgokat.
A navigáció is ebbe van beépítve.
Hibátlanul működik rajta minden, nem találnék normális áron jobb fejegységet.
Kiprobaltam, hogy mennyire hallhato a zaj. Hat, hallhato. Kiprobaltam egy regi 2 ezer forintos transmitterrel, ahhoz kepest fele annyi a zaj vagy jobb. Nem tudom mennyire vagy eles fulu vagy nekem milyen a hallasom, de ha barmilyen zenet hallgatok, nem hallok semmi zajt, nem hallom rossznak a minoseget magasabb hangeron sem. 30-ig lehet tekerni, olyan 20-nal mar beszelgetni nem lehet, mert olyan hangos. Itt sem hallok semmi zavaro zajt.
Ha nagyon eles fulu vagy, kiprobalas nelkul ne vedd meg. Ezektol fuggetlenul en javaslom aux utan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!