Ha van Bluetooth az autoban, akkor telefonrol tudok e ugy lejatszani zenet, hogy a kocsi hangfalain szoljon a zene?
Parositottam a kocsit a telefonnal. Ha vki hiv,es felveszem, azt a kocsi hangszoroin hallom. Viszont ha elinditok zenet, az a telefonon szol. 🤔
Bocsánat a buta kerdesert, de ez az elso autom, amiben van Bluetooth
Autótól függ, de jó eséllyel be kell állítani.
Szóval jó lenne tudni az autót így első körben.
Nálam egyébként úgy van, hogy telefonálásra, appokra, zenére külön-külön be lehet (és kell) állítani, hogy melyik telefonnal használja, lehet nálad is úgy van, hogy csak telefonálásra kötötted össze.
Nekem transzmitterem van a kocsiban a szivargyújtóba dugva, beállítva a 108 MHz-re a rádióval együtt, telefon csatlakozik Bluetooth-on keresztül a transzmitterre, így a kocsi hangrendszeréről szól a zene. Ha hívnak, és felveszem, az is onnan szól.
De fater új Suzuki Vitara-jában is kipróbáltam, ott konkrétan a kocsira csatlakoztam, a zene azonnal a kocsi hangszóróiból szólt, semmit nem kellett állítgatni.
A mostani telefonom (One Plus 7T) van médiakimenet beállítása, alapeset ugye a telefon hangszórója, de a Bluetooth fülhallgató ha csatlakoztatva van rá, akkor megjelenik az is. Kocsiban nem figyeltem még, de valószínűleg a transzmitterem is megjelenik, tudnék váltogatni a kettő között, hogy telefon vagy a kocsi hangszóróiból szóljon.
Nekem sehogy sem mukodik.. Sem a kocsi menujeben, sem a telefonomon nem talalok ilyen opciot. 😑
Hasznaltam transzmittert, de a hang minosege nagyon gaz volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!