Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vigyem márkaszervizbe az Opelt?

Vigyem márkaszervizbe az Opelt?

Figyelt kérdés
4 hónapja vettem egy opel Astrát és nem működik az index. Már 3 szerelőnél voltam és egyik sem tudta megcsinálni. Sok pénzt elköltöttem a semmire és még mindig ugyanolyan rossz. Először vettem egy bontott kapcsolót és az is hibás volt, de szerencsére a bontóban visszaadták a pénzt. Ezután egy teljesen új eredeti opel kapcsolót vettem , de ez sem működik rendesen. A szerelők csak azt mondják hogy ezt el kell fogadni, gyárilag ilyen és kész. Persze ez nem lehet igaz, gyárilag nem adhatják ki ilyen hibával csak biztos nem értenek hozzá és arra fogják hogy a gyár a hibás.

2022. máj. 30. 10:23
1 2
 11/12 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Egyszer én is vezettem ilyen Opelt. Szokatlan volt, de azért le nem törtem. Ez ilyen. Meg kell szokni. Vagy eladni.
2022. máj. 30. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Atya ég!

Ennek nem is kell le/felugrania, mikrokapcsolós az indexkar, ha elengeded, vissza kell állnia középállásba. Teljesen jól működik, erre tervezték.

Nekem utána másik autó volt nagyon szokatlan, mindig azt hittem, hogy letörtem a kart, mikor lenyomtam és úgy maradt.

Szerintem nagyon kényelmes a használata. Lenyomod első ütközésig: hármat indexel és leáll. Lenyomod teljesen: addig indexel amíg be nem kanyarodtál, le nem állítottad, vagy időtúllépéssel magától leáll. Leállítani úgy tudod, hogy bármelyik irányba még egyszer megmozdítod a kart. Hogy nem marad lent, fent, hanem visszaáll középállásba, az miért baj?

Korábban is volt itt ugyanez a kérdés, de egyszerűen nem akartam elhinni, hogy megint ez a téma. Az pedig, hogy állításod szerint 3 szerelő és egy bontós, aki elvileg ezzel foglalkozik, nem látott még életében H Astrát, elég röhejes. Hacsak nem kitaláció a kérdés.

2022. máj. 30. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!