Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kicseréltettem a benzin...

Kicseréltettem a benzin betöltő csövet és nincs benne leszívás elleni védelem, mint az előző csőben. Érdemes venni bele vagy nem számít? Ti vennétek?

Figyelt kérdés
Egyáltalán lehetséges utólag szereltetni bele?
2022. máj. 29. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:

A tanksapka nyitható kívülről, kulcs nélkül? Ha nem, akkor én nem foglalkoznék vele.

Persze számít az is, milyen környéken élsz ill. dolgozol, ahol hosszabb ideig áll az autód. Szerintem maximum ott kell ilyentől tartani, ahol eleve lopnak mindent, ami nincs lebetonozva.

2022. máj. 29. 22:36
 2/5 A kérdező kommentje:
A vezetőülésnél van egy kar amit meg kell húzni, hogy kinyíljon, azon kívül nincs rajta zár. Úgy gondolom nem is lenne lehetséges olyat szereltetni bele így utólag, de javítsatok ki ha tévedek. Az a furcsa, hogy ugyanilyen típusról vettem bontottan a csövet, akkor miért nincs benne?
2022. máj. 29. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:

2-re:

Az enyém ugyanígy nyílik. Szerintem nincs benne ilyen szerkezet. Föl se merült bennem, hogy kéne. De én normális környéken élek, mozgok.

2022. máj. 29. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is csak érdeklődök, hogyan néz ki ez a szerkezet?

Valamilyen hálós lyukacsos betét a betöltő cső végén ami nem engedné, hogy ledugj bele egy másik csövet?

2022. máj. 29. 22:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Csapóajtó, amit a pisztollyal be tudsz nyomni, de csövet nem tudsz belerakni. Itt egy példa:

[link]

2022. máj. 29. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!