Mennyiert es hol szivjak le a gazolajat?
Bereltem egy teherautot, ures tankal. Ugy volt megyek vele Szegedre egy hasznalt szekrenyert.. Tankoltam 45litert(a szerzodesben mivel alig volt a tankban az van megallapitva hogy ugyan ugy alig szinte ures tankal kell visszavinnem)
Nem fizetnek ha tobb van benne.
Sajnos megsem mehetek a szekrenyert de holnap delutan vissza kell vinnem a teherautot. De a tank szinte tele.... 40+liter van benne.
A kerdesem a kovetkezo hol tudnak leszivni ezt a mennyiseget es mennyirt? Hisz igy a berleti dija szinte tdupla lenne.
Leszivatnam es szepen attoltetnem a szemelyautomba.
Mifelénk bárki előkapna a kamrából egy gumi vagy műa. csövet meg egy kannát és leszívná.
De ha ez nem akkor szerelő vagy hozzáértő.
Egy kerdes a lopocsovet fentrol(beontonyilas) egy iveco dailybe nem igen tudom leengedni 1998as
Vagy lelehet?
Üres tankkal bérbeadni autót?! Ügyes!
El sem hozta volna úgy. Adja teli tankkal, Te visszaviszed teli tankkal és minden rendben van.
Gondolom így próbál nyerészkedni egy kicsit a bérbeadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!