Most akkor a robogósok csak a piaci ár megfizetésével tankolhatnak? Akik voltak tankolni az új szabály óta, az mit tapasztalt?
Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 18:12
1/4 anonim válasza:
Nem foglalkoznak a kutasok vele. Odamész fizetni, magyarul beszélsz, kapod a 480-as kedvezményt. A kutya nem nézegeti a forgalmit. Főleg most hogy itt a nyár és tele vannak a benzinkutak diákmunkásokkal, a 16-18 éves tinilányok értenek hozzá? Persze oké lehet nekik mutatni egy mintát és mondani, hogy "ha ilyet látsz az jó", nem rakétatudomány ez, de hidd el, hogy leszarják.
2/4 anonim válasza:
Na ez jó kérdés. Kérik a forgalmit az biztos, de ha nincs, akkor nem tudom mi van, mert nem külföldi rendszámos. Menj be egy kútra megkérdezni. Csak ott fognak tudni biztosat mondani. Szerintem mivel magyar vagy, így a hatósági áron fogják adni. Esetleg hogy biztos legyen, vidd az autód forgalmiját, persze ha van autód. Ha nincs, akkor pl. elkérheted a melletted tankolótól, ez nem tudom szabálysértés-e vagy mi, de a robogókra nem gondoltak.
3/4 anonim válasza:
a MOL forgalmi engedélyhez kötötte a kedvezményt, ezek után, ha nem mutatod be, nem jár
4/4 anonim válasza:
Az 50ccm-es robogóknak még forgalmijuk sincs. Itthon szoktam a vaternak is megtankolni a robogóját az 5 literes üzemanyag kannából. Akkor most mi van..... ki érti ezt?
Amikor tankolok az autóba, akkor szoktam 2db 5 literes kannába is nyomatni benzint, (ami benn van a csomagtartóban) hogy legyen itthon benzin a robogóba. Mivel "kínai csoda" ez a robogó, ezért a motor hengerűrtartalmához képest elég sokat fogyaszt. Így szinte hetente öntök bele benzint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!