Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet Hollandiában w5w...

Hol lehet Hollandiában w5w t10 izzót venni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Benzinkút?
2022. máj. 29. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Át kell ugrani Magyarországra, itt kapható minden falusi autósboltban és benzinkúton.
2022. máj. 29. 16:09
 3/7 anonim válasza:
100%
Hollandiában nincs Google?
2022. máj. 29. 16:10
 4/7 A kérdező kommentje:
De csak olyat találok neten amit meg lehet rendelni, fizikai boltot ahol megvehetem nem...
2022. máj. 29. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Kell neked ilyen isten háta mögötti helyen élned, ahol még egy izzót se lehet venni.
2022. máj. 29. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Na te is éhen halnál egy lakatlan szigeten 10 tonna konzerv és egy konzervnyitó társaságában, mert senki nincs aki megmutassa hogy kell használni.

Kb kettő percet gugliztam innen Uit Hongarije, és találtam ezzel foglalkozó boltokat.

Nincs link, keress magadnak, ott a google.

2022. máj. 29. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Vasárnap délután leginkább csak benzinkút shopban. De arra is vannak nagyobb áruházak, ahol barkács szerszámot, műszaki cikkeket lehet venni. Én Németországban vettem egyszer egy kis autós boltban, amit a guglival találtam, akkor az "auto teile" kifejezésre kerestem, Hollandiában szerencsésebb az "auto parts", vagy "car parts" kifejezésre keresni.
2022. máj. 29. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!