Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó Hollandiából, úgy hogy...

Autó Hollandiából, úgy hogy nem látom nem én megyek érte?

Figyelt kérdés

Teszem azt a Milan Trade-et megbízom, kimennek megnézik, kalkulálunk, és ha oké akkor elhozzák és csak akkor látom a kocsit már, amikor is már marad is...?

Persze ránézésre nem valami lelakott kotlát akarok ócsón behozatni, 2 millió környékén egy hibridet. Kint fokkal jobb árban - és több mint valószínű állapotban is - vannak.

Mennyiért hozhatnak be ilyen cégek? Mert pl. Németországból 99 ezer Ft-tól van hirdetve...

2022. febr. 17. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Évekig hoztam be autókat.

Látatlanban -fényképről- csak a hülyék és a csodavárók vásárolnak használt autót.

Még úgy is át tudnak b..ni, ha ott állsz mellette, főleg ha nem értesz hozzá.

...és látni, hogy nem értesz hozzá, hiszen ha értenél akkor eszedbe sem jutna Hollandiából vásárolni, egy tengeri sós levegőn szarrá rohadt autó kinézetű romhalmazt.

Ne az utazáson akarjál spórolni, mert a fotelből nem tudsz "olcsón" vásárolni.

Kimész, megnézed, lefoglalózod és hazahozatod.

(Vagy leadminisztrálod, kiváltod a rendszámot és hazahozod.)

Avagy itthon vásárolsz.

2022. febr. 17. 17:52
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Mit vásároljak itthon, németből behozott török nepper rommá tört két autóból összeollózott - és immár kint drágább - csodajárgányát?
2022. febr. 17. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Dehogynem vásárolnak látatlanban! Licitoldalakról vásárol nagyon sok kereskedő. Ott is lehet kapufát lőni, de azért simán lehet jót is venni. A vásárlás úgy megy, ahogy, írod. Megbízol egy ezzel foglalkozó céget. Odamegy, megnézi, egyeztet és annyi. Itthon meg a tiéd. Nem mondhatod, hogy jaj, bocs, nem ilyet akartam. De itthon is vannak jó autók, csak ne a legolcsóbbakat nézd.
2022. febr. 17. 20:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Van több ilyen cég is aki behozna egy kiszemelt modellt. Azért csak lehet bízni a NAP Check-ben... És nem hinném hogy agyonhasználják azon a sík területen. És igen, erről is sokan írnak hogy tévhit hogy mindenhol sós tengeri levegő lenne ami rommá rohasztja a kocsikat...

Vagy, olyan tartományból származó autót kell venni, ami messzebb van a tengerparttól.

Meg mit csináljon az ember ha itthon alig van kínálat adott modellből, ami van is vagy drága nem éri meg, vagy pedig kétes előéletű, német, osztrák meg olasz autó.

2022. febr. 18. 08:09
 5/9 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Természetesen nem kell rám hallgatnod, hiszen én csupán évekig hoztam be autókat Európából.

Hallgass a 2-esre -akit felpontoztál- aki még életében nem hozott be egyetlen autót sem.

Hajrá!

2022. febr. 18. 14:51
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
1es, én is hoztam be, igaz, nem évekig. De ettől még igaz, amit leírtam. Sok kereskedő vásárol licitoldalról.
2022. febr. 19. 04:37
 7/9 anonim ***** válasza:

De a kereskedő tovább is adja -jó haszonnal- a fotelvásárlóknak, akik majd csodálkoznak amikor előjön a problémák sokasága.

Ráadásul mire a lökött vásárlóhoz ér az autó, kézen-közön elolvad az "olcsóság" és a felelősség is.

De mint írtam: hajrá!

2022. febr. 19. 16:13
 8/9 A kérdező kommentje:

Van olyan kereskedő aki konkrét kérésre megy el megnézni átnézi a lehetséges modelleket, lebeszéli a leendő tulajjal, aztán ha minden klappol, akkor lealkudja megveszi a kocsit, és hazaküldi kamionon pl., gyűjtőszállítmánnyal.

Itthon a papírozás már a tulaj dolga. Igen, "elolvad" az olcsóság, de lehet értelmes modellt kapsz a pénzedért, nem leharcolt száz kezet látott német okosba' megújított autót.

Nem akarom magamnak bebeszélni, de eddig ti ketten válaszoltatok csak, egyik-másik pólus.

Bár nem tudom miért haragszol annyira arra ha valaki akar magának kintről - nem németből - egy autót...

2022. febr. 19. 18:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Félreértettél, egyáltalán nem haragszom, csak óvni akartalak.

Tudod, hogy hányszor nem volt igaz a fele sem a kinti hirdetésnek? Meg hányszor volt a fotón egy másik autó mint ami a valóságban ott állt??!

Befejeztem!

2022. febr. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!