Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen olcsó ez az autó?

Miért ilyen olcsó ez az autó?

Figyelt kérdés

[link]

Oké, hogy Mini és nem annyira megbízható, de 175 ezer km van benne "csak" és úgy tudom igazán csak a kompresszoros motor számít betegágynak meg leginkább a következő generációs BMW-Citroen közös fejlesztésű turbómotor.

De egy 90 lóerős autó mennyire lehet "harcrakész" ha tényleg normálisan van szervízelve? Azért ez nem egy világverő technika.

Tényleg lehetetlen ezeket az autókat napi szinten használni és azért ennyire olcsó?

Ez már egy 2. generációs hasonló futásteljesítményű Swift áránál is kevesebb és azért egy Suzuki mégis hol van egy Mini-hez képest...

2022. máj. 28. 12:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#10: Az is prince motor, nem? De amúgy én most a dízelt nézegetem. Elmondható, hogy a dízellel megéri megvenni, ha tényleg tetszik az autó?
2022. máj. 28. 19:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Figyeld koma, ez nagyon ritka autó. Inkább egy Mini-t vagy valami lerúgott BMW E46-t..

Használattól függően, úgy válaszd meg h benzin vagy nafta.. Ha alapgázon is el akarsz indulni, akkor dízel.

2022. máj. 28. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!