Oké, hogy Mini és nem annyira megbízható, de 175 ezer km van benne "csak" és úgy tudom igazán csak a kompresszoros motor számít betegágynak meg leginkább a következő generációs BMW-Citroen közös fejlesztésű turbómotor.
De egy 90 lóerős autó mennyire lehet "harcrakész" ha tényleg normálisan van szervízelve? Azért ez nem egy világverő technika.
Tényleg lehetetlen ezeket az autókat napi szinten használni és azért ennyire olcsó?
Ez már egy 2. generációs hasonló futásteljesítményű Swift áránál is kevesebb és azért egy Suzuki mégis hol van egy Mini-hez képest...
Mindjárt 20 éves autó millió fölött azért nem olcsó szerintem.
2022. máj. 28. 13:12
3/12 anonim válasza:
Nepper autó. Persze, nyugodtan leinformálhatod mert a tekerés nyomait eltüntették.
2022. máj. 28. 13:16
4/12 anonim válasza:
Miért lenne lehetetlen használni? Prince motorost kell elkerülni és kész.
Meg amúgy ilyen motorral van kb 20db olcsóbb is.
2022. máj. 28. 13:30
5/12 anonim válasza:
Ennyiért már normális méretű autót is kapsz ugyanilyen vagy jobb állapotban, akár fiatalabbat is. Ezen a márkát fizeted meg, semmi mást, még csak nem is erős motor van benne. Egy millát én speciel baromi soknak gondolok egy 20 éves moped méretű járgányért 90 LE-vel.
2022. máj. 28. 13:38
6/12 anonim válasza:
azt írod kérdező, hogy egy suzuki hol van egy minihez képest?
...nekem egy 17 éves, 1.5 GS automata kétajtós szwiftem van, a szomszédomnak hasonló minije, csak kisebb motorral..nem cserélném el vele. A dizájn jobb, mint a szwifté, de a felszereltség messze meghaladja a miniét.
Azt is írod: oké, hogy mini, és nem annyira megbízható...
Akkor miről beszélünk? Az 1.5 GS automata viszont hiba nélkül teszi a dolgát...(mondhatni megbízható)
2022. máj. 28. 14:03
7/12 anonim válasza:
Miért vennél minit? Nem vagy te baj Alex.
2022. máj. 28. 14:20
8/12 anonim válasza:
képeke a vezetőülés egész jól néz ki , szinte nem is látszik a 175ekm
2022. máj. 28. 16:38
9/12 A kérdező kommentje:
#5, 6: Kit érdekel a felszereltség meg a méret? A Mini iszonyat jól kinéző hipszter autó! Amúgy a dízel is betegágy? A Draskovics Andris azt tesztelte és ARRÓL nem mondott rosszat! Tényleg a MINI egy az egyben rossz vagy CSAK A PRINCE MOTORT kell elkerülni?
2022. máj. 28. 17:15
10/12 anonim válasza:
Ezzel a szívó 1.6 motorral a legkevesebb a rizikó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!