Milyen autót érdemes első autómnak venni? 10-12 éves BMW/Audi vagy 4-5 éves Mazda/Honda éri meg jobban?
Anyagilag sokkal jobban megéri a Honda mint a bmw.
"Fontos a jó hangminőség, imádok zenét hallgatni. Legyen beépített navigációja. Keveset fogyasszon, ne kelljen rá sokat költeni a kötelezőkön kívül" -ez a legkevesebb majd utólag tetetsz bele amilyet akarsz
Nagyon szívesen hozzátennék még pár milliót, de ennyi a keretem, ennyit tudtam 13 év alatt összespórolni, mióta dolgozom. Nem szeretném,hogy felesleges legyen a jogosítványom, használni is akarom a tanultakat, ezért most szeretnék autót venni.
Navigáció és hangrendszer utólagos beépítése nagyságrendileg milyen költséggel jár?
Azért mert alkalmanként beülnek 5-en nem kell egy nagy dobozt venni. A nagy bödön sokat is fogyaszt ám, ha egyedül ülsz benne akkor is 10-15liter/100km.
Elégedj meg egy kisebbel is, ha 5-en mentek akkor majd összehuzzátok magatokat. Meg nem kell annyi bőröndöt sem berakni, sokkal fontosabb megtanulni kiválogatni csak a legszükségesebb dolgokat.
Ha 13 év kellet az 5M gyűjtéséhez akkor nem hiszem hogy eget rengetően magas a bérezésed, ez már csak a fönntartás végett sem elhanyagolható megállapítás.
Első autóként egy Honda Jazz-t, vagy Honda Civic-et javaslok. Ülj bele, próbáld ki, 5 embernek igaz nem olyan tágas mint egy kisbusz amit te akarsz, de bőven vállalható. Jó a fogyasztása, gazdaságos üzemű és kis költségigényű megbízható kocsi.
U.i. Mérnökként én 2 év alatt spóroltam annyit mint te, és 15 éves Toyota Yarist vettem 1M körül kb. 2éve, és nem is tervezek másikat venni jónéhány évig. Vajon miért? -Mert addig nyújtózkodom amíg a takaróm ér, és megbecsülöm azt ami van. Plusz a mai bizonytalan világban felelőtlen az, aki az összes tartalékát feléli.
Megveszed 5M-ért, egy hónap múlva rommá töri egy barom akkor mit csinálsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!